گروه صنعت پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، درباره سامانه خوداظهاری املاک و اسکان توضیح داد: در این سامانه، قسمتی را در نظر گرفتیم که اگر فرد پرسشی دارد میتواند در آن قسمت بارگذاری کند، اما به صورت جامع و کلی مشکل خاصی ندارد و یک و نیم میلیون پیامک در مرحله اول برای مالکین بیش از یک واحد خانه، ارسال شد و بازتاب مثبتی گرفتیم.
وی ادامه داد: افرادی که مشکلات خود را در سامانه ثبت کردند، درصد پایینی را شامل میشوند و آن هم در حال اصلاح است و مانعی برای اجرای این موضوع نیست.
محمودزاده در ادامه تاکید کرد: سامانه براساس مصوبه سال ۹۴ مجلس که خواسته شده بود خانههای خالی شناسایی شوند، طراحی شد، ولی چون در همان زمان، از خواسته مجلس، چند گام را فراتر گذاشته و در مدل سازی سامانه آن را مدنظر قرار دادیم، نمایندگان مجلس هم در قانون جدید و اصلاحیه ماده ۵۴، در طی چند مرحله بازدید از سامانه، متقاعد شدند که این سامانه ظرفیت دارد تا تمام خانوارهای ایرانی، اطلاعات سکونتی خود را ثبت کنند.
وی اضافه کرد:این سامانه، بخاطر به چالش انداختن و به سختی انداختن مردم نیست ما به دنبال بیس اطلاعاتی صحیحی برای برنامه ریزی هستیم تا مسئله سکونت بخش اعظمی از مردم حل شود.
معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی در ادامه افزود: اینکه با خوداظهاری و سیستم پیامک از مالکان خواستیم وضعیت ملک خود را مشخص کنند به این دلیل است که حقی از کسی ضایع نشود.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/
نظر شما